Ethvert menneske bærer en hemmelig trolldom i sitt ansikt, det vil alltid vekke noens kjærlighet. –  Friedrich Hebbel

«Du har din egen grense, overskrid den.«Hafis

Styrker og talenter har alle …

det er opp til oss selv å se og godta disse. Men ikke alltid kan vi eller tørr vi uten videre å se våre evner og vårt potensiale. Dette kan henge sammen med levesettet og filosofien i vår kjernefamilie, som vi ble påvirket av under oppveksten. Også våre personlige egenskaper og våre tanker om oss selv og andre har betydning for hvordan vi framstår.

Det å oppdage hvem du er og det å bli kjent med deg som en enestående person, er en prosess som er frigjørende og energigivende. Ikke nøl, begi deg ut på ferden til deg selv. Fram kommer den personen du virkelig er: autentisk og bevisst.
Begynn å bli stolt av deg og kjenn på forskjellen!

En autentisk person som er fornøyd med seg selv, vil lettere vekke andres oppmerksomhet. Dette har å gjøre med vår utstråling som er «synlig» for andre. Din opptreden og utstråling vil automatisk endre seg når du blir mer bevisst på deg som person og mer glad i deg selv.

Mirimodis kan hjelpe deg med å se eller oppdage ditt potensiale og kan bidra til å styrke din personlighet.
Tilbud for enkeltpersoner finner du i menyen under mirimodis-tilbud.