Et vi erstatter ikke et jeg.  Ukjent forfatter

 

                   Ved å ta vare på meg selv, tar jeg vare på den andre. – Buddha

 

Mennesker med singelstatus trenger ikke å være aleine. Selv om man lever for seg selv, har man som regel bekjente og venner, og muligens barn eller man er fortsatt mye sammen med foreldre og søsken. Noen har vært singel lenge, andre ikke, noen har valgt singellivet og noen har blitt ufrivillig enslig.

Felles for oss mennesker er at vi trenger relasjoner, vi er konsipert til å ha utveksling og dialog. Det er gjennom samspill at vi erfarer hvem vi selv er.

Samspill er en dans som gir oss mulighet til egen utvikling. Men dette betyr ikke at du må leve i et parforhold eller at du er egoistisk eller mindre verdt når du lever for deg selv. Utvikling skjer uansett i kontakt med andre.

Men møter vi oss selv og andre bevisst, har vi mulighet til å påvirke vår egen situasjon, og vi kan velge hvem vi vil være. Noen ganger er vi mennesker lite tolerante overfor oss selv, og vi aksepterer ikke alle sidene ved oss, noe som gjør det vanskelig også for andre å like oss slik vi er.

Trenger du å justere ditt eget selvbilde, vil du bli attraktiv i andres øyne, ønsker du å gå nye veier i livet eller karrieremessig, vil du ta en opprydding med hendelser i ditt liv eller må du tre ut av sorgen og komme tilbake til livet og gleden – ta kontakt med mirimodis.

Sammen med en veileder går du et stykke vei sammen og kan finne ut av hvem du vil være og hvor du skal gå.

Les mer ved å klikke på bildene i samme rubrikk på hovedsiden. For tilbud se i menyen under mirimodis-tilbud for enkeltpersoner.


Selvtillit er det aller beste antrekket. – Forfatter ukjent