mirimodis  motiverer,  styrker  og  skaper  ny  dialog

Hva er mirimodis?

Mirimodis tilbyr individuell veiledning og er en liten bedrift med en idyllisk kontorbeliggenhet på det lille stedet Langangen i Porsgrunn kommune.

Mirimodis ønsker å gi et tilbud til enkeltpersoner og par, foreldre og familier og til bedrifter. Målet er å virke forebyggende ved å «spre» kunnskap om hvordan vi mennesker kan snakke bedre sammen og trives bedre med oss selv. Ny forståelse av oss som person og bevisstgjøring rundt samspill med andre gjør oss i stand til å takle hverdagen og utfordringer bedre.

Det blir som å trene, for at kroppen holder seg spenstig. En sterk kropp gir mer stabil helse og mulighet til å takle selv alvorlige sykdommer mye lettere.
En strukturert dialog om ditt liv og din situasjon og om deg som person og dine ønsker er å sammenlikne med kroppstrening. Mer kunnskap gir deg mer selvtillit og mer oversikt over hvordan samspill fungerer. Du får mulighet til å håndtere utfordringer mer suverent, og du kan lettere skape glede eller opprettholde harmoni i dine relasjoner til andre. Selv om du i ditt (sam-)liv kan komme til det punktet at du sier «det funker ikke lenger», er du styrket nok til å unngå de store (samspills-)kriser, et brudd eller (arbeidsplass-)konflikter.

Godt samarbeid, kommunikasjon, respekt, toleranse, anerkjennelse, kjærlighet, trygghet, egne grenser og tid til hverandre og seg selv, er noen av stikkordene mirimodis er opptatt av.

Hvem er mirimodis?

Bak mirimodis står jeg, Andrea Wiemkes, innflytter fra Tyskland, men med 30 års «fartstid» i Norge. Jeg har i omtrent hele min yrkesaktive tid jobbet med mennesker, store og små, og har ledsaget, undervist, inspirert og veiledet mennesker i forskjellige sammenhenger.

Min bakgrunn og kompetanse kan du lese mer om i menyen under overskriften Kompetanseportrett. Hvordan andre oppfatter meg, leser du under referanser.


Få hjelp. Bli inspirert. La deg fortrylle.   –  Velkommen til en samtale!