«Det er viktig å vite at det er normalt, at man etter to år ikke lenger har sommerfugler i magen.» – Katharina Bublath, psykolog

   «Det første skritt i søken etter lykken er læring.» Dalai Lama

Etablerte par har opplevd at hverdagen etterhvert overtar for kjærlighetsrusen. Jobben og/ eller barna krever sin oppmerksomhet. Tida strekker ikke alltid til. Rutinen sprer seg.

Vi får nye roller, flere ting og nye tanker opptar oss. Som følge ser vi verden med andre øyne og vi forandrer oss. Dette skjer ikke alltid i takt med hverandre og ikke alltid med den andres «samtykke».

Noen ganger har etablerte par derfor bruk for nye ideer og inspirasjon, eller tjener på å fornye dialogen. Det finnes par som trenger tips til enkel kriseløsning, andre må foreta en fullstendig «reset».

Ikke vent til situasjonen har låst seg og samlivet blir for vanskelig. Unn dere å oppleve en bedre hverdag sammen, nå.

Les mer ved å klikke på bildene i denne rubrikken på hovedsiden eller se i menyen under mirimodis-tilbud for tilbud til par.

 

  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥  ♦  ♥   ♥  ♦ ♥    

Jeg trente hele dagen hver dag, også søndager. Hver dag stod jeg opp kl. 06.00 og jeg la meg sjelden før midnatt. Noen ganger var jeg så sliten at jeg knapt kunne stå på bena. Men jeg ble bedre og bedre og var etter hvert den absolutt beste i vårt distrikt. Jeg fikk flest invitasjoner fra de aller rikeste og dro inn klart mest penger til huset. Ingen kunne slå meg, og ingen trente mer enn meg. Likevel følte jeg at jeg hadde mer å gi. Det lå et ubenyttet potensial i meg, en entusiasme som jeg ikke fikk løst ut. Hva skulle til for å få løst det ut? Til slutt gikk det opp for meg at jeg måtte gi meg selv tid til kjærlighet i livet mitt. Jeg trengte ikke mer trening, men mer varme, omsorg og gode følelser.

Mineko Iwasaki, Japans beste geisha gjennom tidene (fra boka: Anita Bemer: Makt og innflytelse, Cappelen 2005, s. 100)

Jeg vet hva kjærlighet er – takket være deg. – Hermann Hesse