Coaching høres ikke ut som problemer, men mer som:

«Vi unner oss noe som par.»

 Franka Hofmann

 
 

Du tar utdannelse for å bli flinkere i et fag og går på trening for å styrke kroppen og opprettholde dens funksjon. Begge deler krever innsats, men som regel er det samtidig også gøy. Vi føler oss nemlig godt, opplever å ha overskudd etter treningsøkten eller vi får anerkjennelse på jobben og føler oss tryggere.

Utdannelse og/ eller trening er en selvfølge for de fleste. Hvorfor tenker du da at noe av det viktigste for mennesket – parrelasjonen – bare skal gå av seg selv, uten trening, uten læring, uten påfyll?

Også et ferskt parforhold har godt av ekstra kunnskap, inspirasjoner og bevisst engasjement. Unn deg derfor litt tid til å lære mer om kjærlighetens magi, om god kommunikasjon og samspill, om deg selv og dine behov og hva du kan gjøre for at dere begge opplever å være vinnere i parforholdet – også i lengden.

Prøv noen veiledningstimer og parforholdet vil tjene på det. Bonusen blir ekstra trivsel og glede.

Les mer ved å klikke på bildene i samme rubrikk på hovedsiden. Tilbud for par finner du i menyen under mirimodis-tilbud.


Jeg vet ikke om større lykke enn å være sammen med deg hele tiden, uten avbrudd, uten slutt.  – Franz Kafka